Cum functioneaza ?

CUM FUNCTIONEAZA BIOREZONANTA BICOM?
CUM FUNCTIONEAZA BIOREZONANTA BICOM?

Terapia cu biorezonanta este una din numeroasele proceduri ce includ homeopatia, acupunctura si alte proceduri naturiste din domeniul vindecarii empirice.

Principiile fundamentale ale ipotezei adeptilor terapiei cu biorezonanta au fost confirmate de cele mai recente descoperiri din mecanica cuantica si biofizica, dar nu au fost inca acceptate de opinia expertilor in medicina ortodoxa.

DUALITATEA UNDA-PARTICULA

materie-engDescoperirile facute in fizica cuantica au aratat ca toate particulele materiei impart aceleasi caracteristici atat ca unde, cat si ca particule. Acest lucru inseamna ca toate substanțele – si, prin urmare toate celulele, parți ale corpului, precum si virusi, bacterii, polen, toxine, etc – emit unde electromagnetice. In funcție de natura lor, toate substanțele au o lungime de unda specifica sau de frecvența cu caracteristici individuale. Aceasta se numeste un model de frecventa.

 

 

CELULELE COMUNICA UNELE CU ALTELE

zellen_komm_sTraind ca si noi in comunicare si schimb de informatii, este momentul sa ne confruntam cu realitatea ca organismul poate functiona, dar si reglementa in sine deoarece comunicarea si, prin urmare, un schimb de informatii au loc intre diverse celule din organism. Cercetarea in domeniul biofotonilor se bazeaza pe ipoteza conform careia celulele comunica intre ele prin intermediul unor “flash-uri de lumina” (radiatiile fotonilor). Ele fac schimb de informatii pe anumite frecvențe.

Acest schimb de informatii functioneaza nestingherit in cadrul organismelor sanatoase. Ca urmare, fiecare celula si fiecare parte a corpului este capabila sa-si indeplineasca functiile.

FACTORII SAU SUBSTANTELE CARE PROVOACA STRESUL POT IMPIEDICA COMUNICAREA DINTRE CELULE.

stoerung_zellen_itDaca, totusi, substanțele nedorite (toxine, virusi, bacterii, etc.) sau radiatiile nocive actioneaza asupra organismului, acestea pot impiedica comunicarea dintre celule.

 

 

PERTURBAREA COMUNICARII CELULELOR POATE DETERMINA MODIFICARI ORGANICE

In cazul in care comunicarea dintre celule este afectata, acest lucru va impiedica, desigur, acele celule sa functioneze in mod corespunzator si vom vedea dovezi ale acestui lucru in diferite stadii, sub forma de perturbari nespecifice, in general de sanatate, performanta slaba, oboseala cronica si ulterior ca modificari organice, inclusiv simptomele asociate. Simptomele apar frecvent în momentul în care exista deja o deficienta – adesea ereditara.

diagnose_versteck_it

MASURAREA EXACTA A FACTORILOR DE STRES INDIVIDUALI

Fluidul extracelular al organismului nu este doar un mediu de cultura al celulelor. De asemenea, servește ca o “groapa de gunoi speciala” pentru substante nocive daca organele de eliminare, cum ar fi ficatul / vezica biliara, rinichii, intestinele, etc. sunt supraincarcate. Intrucat apa este, de asemenea, un depozit excelent de informatii, informatiile de la substanțele nocive sunt, de asemenea, stocate aici cu toate acestea. Acest domeniu nu este usor accesibil pentru procedurile de laborator.
Acesti factori de stres pot fi, de regula, testati foarte repede si fara dureri la nivel biofizic. Aparatul Bicom reprezinta un instrument pretios in aceasta privinta. In multe cazuri, este posibil sa descoperi care factori de stres pot cauza problemele de sanatate ale pacientului (de exemplu, bacterii, virusi, radiatii electromagnetice, materiale dentare, alergeni, etc.).

FACTORII DE STRES IDENTIFICATI SUNT TRATATI CU MODELELE DE FRECVENTA ADECVATA UTILIZAND DISPOZITIVUL BICOM.

funktionsweise_e

PROPRIUL SISTEM DE REGLARE AL ORGANISMULUI POATE FI SUSTINUT SI AJUTAT INTR-O MASURA CONSIDERABILA PRIN TERAPIA CU BIOREZONANTA BICOM

gesundwerden_itComunicarea intre celulele poate din nou sa aiba loc nestingherita.
Substantele nocive pot fi degajate si eliminate.