Dispozitivul BICOM

image00-1_bsc

1. Display-ul color

Programe preincarcate, secvente etc. Pot fi afisate pe ecran fie aranjate alfabetic fie pe grupuri.

2. Banda / Frecventa

Dispozitivul BICOM are o banda. Acest lucru inseamna ca in timpul terapiei doar un anumit interval de frecventa poate trece. Puteti vedea pe banda de frecvente in care raza de actiune are loc terapia

Banda de frecventa pentru gama joasa de adancime
Cand un program in gama de frecvente de adancime joasa se executa banda de frecventa indica frecventa este afisat pe ecran.

3. Placa de mana electrod , in fotografia ca electrod de intrare
4. Cupa de intrare pentru secretiile si excretiile organismului, substante stresante cum ar fi alergenii , metale grele etc.
5. Fagure de miere de test pentru a umple cu stabilizarea substante pentru canalul de intrare doua
6. Alimentare modulara

Covorul modular este electrodul de iesire , care include o bobina plata. Acest dispozitiv modular este plasat pe corpul pacientului. Un circuit electronic special transfera informatiile terapeutic la salteaua modulara și construieste un camp magnetic cu un efect extrem de profund. In plus, amplificarea sau atenuarea dinamica a terapie Multi-Impuls (DMI) se aplica folosind acest modul.

7. Ceasca iesire

Modelele de frecventa terapeutice de asemenea, pot fi stocate in substantele purtatoare pentru a prelungi terapia . Pentru aceasta terapeutul pune ulei BICOM (se aplica superficial) sau minerale Bicom (administrare orala) în ceasca de iesire.

8. Dispozitiv de memorie CHIP

Pentru a prelungi terapia intre tratamente, modelele de frecventa terapeutice si cele de terapie dinamica Multi-Impuls (DMI) pot fi, de asemenea, stocate pe un cip BICOM. Acest chip se aplica pe o parte adecvata a corpului dupa tratament.

9. Terapie Magnetica

Panou de control pentru amplificarea sau atenuarea terapie dinamice Multi Impulse.

10. Sectiunii de testare a electroacupuncturii si instrumente de testare

Situatia energetica a meridianelor de acupunctura individuale este afisata in termeni de masurare fizic cu ajutorul partii de incercare electroacupuncturala si a echipamentul de testare. In acest fel, terapeutul poate aduna informatii cu privire la sisteme de organe care sunt in dezordine.

11. Display-ul EAP test

Afisajul EAP este iluminat si exista parti colorate care indica in mod clar intervalele de testare. Gama de incercare pentru terapiile de baza corespunzatoare in functie de valoarea conductanta este indicata in asa fel incat sa puteti determina imediat ce terapie extinsa este necesara pacientul. In plus, puteti testa substante si medicamente accentuate.

12. Printer (Optional)

Valorile testate pot fi imprimate intr-un format mic prin utilizarea imprimantei.

13. Software-ul Multisoft Pilot

Odata cu integrarea software-ului Multisoft pilot terapeutul poate decide daca vrea sa opereze BICOM Optima utilizand software-ul pilot prin intermediul unui calculator extern. Software-ul Multisoft Pilot contine, de asemenea, gestionarea datelor unui pacient si va permite sa imprimati valorile de incercare EAP pentru pacient .