Modul camp magnetic

Tratament multi-impuls Dinamic ( DMI ) pentru regulament energetic. Energiile pacientilor pot fi amplificate sau atenuate, in functie de nevoile lor, cu acest modul tratament. Acest tratament cu camp magnetic poate fi aplicat ca atare sau in combinatie cu alte optiuni de tratament oferite deoptimului BICOM.
optima_magnetfeld_e_bsc
Cele mai multe metode naturiste se bazeaza pe stimuli si raspunsuri. Acest lucru este valabil si pentru biorezonanta. Acest lucru inseamna ca, in timpul tratamentului, terapeutul introduce un stimul conceput pentru a provoca un raspuns de la corpul pacientului.

Organismul are nevoie de energie pentru a putea reactiona. Pacientii cu boli cronice, in special, de multe ori le lipseste de aceasta energie ca urmare a procesului patologic de lunga durata. Deci, o lipsa de energie poate actiona de asemenea ca un bloc tratament. Pentru lupta constanta impotriva alergiilor se consuma cantitati mari de energie. Prin urmare, se recomanda ca fortificarea sa se faca cu tratament multi-impuls dinamic precum si prin biorezonanta.

Tratamentul supresiv DMI pote fi util in plus fata de biorezonanta in cazul starilor acute si hiperkinetice.