Modulul de Baza

Modulul de tratament de baza cu modele de frecventa produse in organism sau cu substante: Cu aceste modelele de frecventa modul de organism al pacientului, de la secretii sau excretii sau de substante ( de exemplu, polen, virusuri, metale grele) sunt alimentate în dispozitivul Bicom printr-un electrod de intrare. In functie de simptomele pacientului si programul Bicom selectat, aceste modele de frecventa sunt modulate pentru a crea modele ale frecventei de tratament, care sunt apoi aplicate la pacient prin intermediul electrodului de iesire.
Caracteristica speciala : 135 de programe noi au fost dezvoltate in domeniul de frecventa joasa profunda între 1 si 25 Hz si pretensionate gata de utilizare. Prin urmare, va fi posibil, pentru prima data, pentru a detecta si trata blocuri la nivel de reglementare cu efect de anvergura.
Gama de adancime de frecvente scazute intre 1 si 25 HzExtract se extrag dintr-o hartie de H. Brügemann, prezentata la Congresul International 2009 BICOM in Fulda "... Nu este un secret faptul ca o serie de ritmuri importante care au o influenta considerabila asupra sistemelor noastre de reglementare si prin urmare asupra sanatatii noastre,se afla in domeniul de joasa frecventa. Cele mai importante sunt probabil undele Schumann. Fizicianul Prof. König a calculat cu exactitate frecventele undelor Schumann. Cea mai mică frecventa fiind de 7,8 Hz. In mod semnificativ, undele hipocampului, care exercita o influenta decisiva asupra functiei cerebrale, impartaseste aceeasi frecventa, respectiv 7,8 Hz."
Undele care actioneaza in zona celebrala se afla in urmatoarele valori:
- Unde delta: 1-3 Hz
- Unde tetha: 4-7 Hz
- Unde alpha: 8-13 Hz
- Unde beta: 14-30Hz
Acestea sunt frecvente radiate de creier, adica de catre centrul de control al corpului, care au in mod natural o influenta decisiva asupra tuturor proceselor corporale. Daca se produce interferenta in aceste intervale de frecventa se poate presupune ca acest lucru va avea un efect negativ asupra propriului sistem de reglementare al organismului si prin urmare asupra sanatatii noastre.