Usor de utilizat

Clar structurata si navigarea pe ecran auto-explificativa face foarte usor sa incepeti cu Bicom biorezonanta, fara a necesita in prealabil experienta. Optiunile care pot fi solicitate prin intermediul meniului principal sunt urmatoarele:

1. Peste 1000 de programe de tratament preincarcate si aranjate in ordine alfabetica si pe grupe de sub (pozitionarea pentru fiecare program de tratament este afisata schematic)
2. 220 de combinatii de programe utile (secvente de program) pentru domenii cum ar fi alergie, uman, dentar si medicina veterinara , etc.
3. Peste 400 de complexe de substante preincarcate
4. Testarea EAP în forma schematica

Programul combinatii utile de programe Bicom pentru tratarea unei game largi de simptome din secventele de program.Aceste simtome umane, dentare si veterinare pot fi numite cu un numar de 5 cifre. Programele cuprinse in secventele de program pot rula automat. Daca electrozii au nevoie de reamenajarea intre programe, ciclul automat se opreste. Ciclul de program incepe din nou odata ce electrozii au fost modificati. Aceste secvente de program sunt dispuse si poate fi apelate in ordine alfabetica sau pe categorii.